Portfolio Nederland

De merken die AVA alléén in Nederland verdeelt

 • Crestron home and office solutions

  Crestron is wereldmarktleider op gebied van technologie voor de intelligente woning, automatisering en verlichtingssystemen. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van de meest geavanceerde technologische levensstijl voor woningen, superjachten, kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en veel meer. Met Crestron kunt u alles bedienen, overal vandaan !

 • iPort high tech sleeves en opladers voor Apple iPad

  Maakt van uw iPad een smart control device. Zorgt dat uw iPad altijd klaar is voor gebruik. Voegt extra functies toe voor uw controlesysteem als Crestron, Control4, RTI, URC etc. Stijlvol, veilig, functioneel.

 • Launchport Ipad sleeves en laders

  LaunchPort is een revolutionaire oplossing om uw iPad2 overal op le laden/op te bergen en te gebruiken. Het systeem bestaat uit een (laad) Station en een PowerShuttle. Iedere PowerShuttle werkt met elk Station. LaunchPort maakt gebruik van magneten en inductieve oplading.

 • ICE Wire & Cable Solutions

  ICE levert onder andere kabel in bulk of afgemonteerd voor alle AV toepassingen, control, IP, optical etc. in vele kwaliteiten. Tevens staan de professionele installateur vele tijdbesparende gereedschappen ter beschikking.

 • Sonance architecturale luidsprekers voor binnen en buiten

  Sonance luidsprekers. Functie en design perfect in evenwicht. Kwalitatief hoogwaardige geluidsweergave voor binnen en buiten.