Launchport Ipad sleeves en laders

LaunchPort

LaunchPort is net als iPort een revolutionaire oplossing om uw iPad overal op te laden/op te bergen en te gebruiken. Het systeem bestaat uit een (laad) Station en een Sleeve. Iedere Sleeve werkt met elk laadstation. LaunchPort maakt gebruik van magneten en inductieve oplading, nooit meer zoeken naar uw oplader dus !

Sleeve

De LaunchPort Sleeve voor iPad is een kunststof  behuizing met soft touch afwerking. Uw kostbare iPad wordt in deze externe behuizing gestoken die bovendien extra bescherming biedt. Deze is uitgevoerd met een miniUSB voor opladen onderweg en beschikt over een ingebouwde wave guide waardoor het geluid beter naar de gebruiker gericht wordt. Omdat de Sleeve met magneten is uitgerust kunt u uw iPad op elk metalen oppervlak ophangen

BaseStation

Het BaseStation is de tafel houder voor de Sleeve. Met zijn brushed aluminium afwerking en inductieve laadfunctie is dit een perfecte functionele oplossing voor het gebruik van uw iPad2.

WallStation

De  WallStation geeft uw iPad2 een vaste plek op de muur. Simpel vastklikken en afnemen dankzij de magnetische koppeling, uiteraard horizontaal, verticaal en alles er tussen in ! Ook hier wordt uw iPad automatisch opgeladen zodra deze op de houder geplaatst wordt.

De LaunchPort Sleeves zijn beschikbaar voor: iPad mini 1,2,3 & 4, iPad Pro 10.5”, iPad Air | Air 2 |Pro 9.7” | 5th Gen

Launchport Website