Fortress Home Cinema meubilair op maat

Fortress Home Cinema stoelen, handmade in U.S.A.

Off Broadway Home Theater Seating is opgericht door Fortress om te voorzien in de behoefte aan speciale stoelen gemaakt voor home cinema. Met meer dan 60 jaar ervaring in de meubelindustrie werden zij het adres voor uiterst comfortabel, op maat gemaakt meubilair.

Standaard of maatwerk

Ondanks dat er ruim 30 standaardmodellen in de catalogus te vinden zijn, bestaat er een grote vraag naar op maat gemaakt meubilair. Alle variabelen zijn naar wens aan te passen.  Denk aan de maten van de zitting, de leuning, hoofdsteunen, één of meer gekoppelde zetels, bekerhouders, handmatige of elektrische verstelling, massage en verwarming. Kortom: alles is mogelijk. Ook de kleur, het materiaal en de afwerking zijn bespreekbaar. De stoelen zijn ook aan te passen voor de montage van D-Box Cinematic Motion systemen.

Bij Fortress zijn de mogelijkheden schier eindeloos. Wilt u een home cinema of een meer algemene media room ? Losse stoelen ? Love seats  ? Loungers, chaises, sofa’s of sectionals ? Alle designopties zijn aanwezig.

Vakmanschap en kwaliteit

Door de diversiteit aan producten èn natuurlijk ook de vele optie mogelijkheden, kunt u nagenoeg uw “eigen” persoonlijke “entertainment meubel” samenstellen. De nadruk in de productie bij Fortress ligt op ambachtelijk handwerk in combinatie met geavanceerde technologie en dat garandeert het hoogste niveau van vakmanschap en kwaliteit.

Innovatie

Sinds de start in 1997 blijft Off Broadway Home Theater Seating (Fortress) voorop lopen met innovaties die hun producten up to date houden met hedendaagse ontwikkelingen. De R&D afdeling is continue aan de gang met nieuwe concepten en verbeteringen, zowel in de vormgeving als functionaliteit.

Wij kozen Fortress omdat we wilden meepraten over hoe onze stoelen eruit zouden zien. Met mijn lengte van 2 meter is een standaardstoel geen optie. Dank jullie wel !

en nog een:

Wij wilden de ruimte in onze thuisbioscoop optimaal benutten. Danzij de mensen van Fortress die zetels met verschillende maatvoering konden maken passen er nu 15 zetels in de ruimte in plaats van de 13 die anderen ons offreerden.

Bezoek de Fortress website