Crestron home and office solutions

 

Automatisering en intelligente woon oplossingen

Crestron is wereldmarktleider op gebied van technologie voor de intelligente woning, automatisering en verlichtingssystemen. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in het creëren van de meest geavanceerde technologische levensstijl voor woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en veel meer. Met Crestron kunt u alles bedienen, overal vandaan !

Crestron Control

Het brein van de ‘Crestron home’ systemen bestaat uit één of meer control processors en beheert audio, video, verlichting, veiligheidsystemen, thermostaten en gordijnen door ze te integreren in een gecontroleerd netwerk. Alle aangesloten Crestronapparaten zijn toegankelijk vanuit elke kamer in je huis en dit van afstand via computers, laptops en smartphones.

Het krachtige hart van de installatie zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de televisie aanspringt op  de juiste input, de lichten dimmen en je favoriete film begint te spelen bij preset ‘home cinema’. De verlichting creeërt een gezellige sfeer  terwijl de gepaste muziek begint te spelen bij de setting ‘relax’. Alles is mogelijk via dit centrale punt, dat ook voor de toegankelijkheid van buitenaf zorgt.

Multimedia

Geen ingewikkelde procedures om je media van je entertainmentbronnen zoals PC, NAS of  Smart Phone af te spelen. Meteen en razendsnel overal en altijd toegang tot al je entertainment, in de hoogste kwaliteit. Perfecte ontvangst van DAB radio in de ene ruimte zonder enige vorm van ruis, terwijl in de andere ruimte je iPhone in muziek voorziet. En dat allemaal met het grootste gemak te bedienen.

Klimaatbeheersing

Heel de woning, ruimte voor ruimte, moet de juiste temperatuur hebben. De meest gebruiksvriendelijke opties om weekschema’s te programmeren en externe toegang. Bovendien werkt de klimaatcontrole draadloos, zodat elke ruimte zeer makkelijk voorzien kan worden van een eigen thermostaat! Puur comfort en tegelijkertijd besparen op energieverbruik, dankzij Crestron.

Verlichting

Een verlichtingsinstelling kan door het indrukken van een knop gemakkelijk worden opgevraagd of door de gebruiker veranderd worden. De besturing van afzonderlijke verlichtingskringen of een hele groep geeft je volledige controle.

Definieer een optimale verlichtingsinstelling voor maximale productiviteit en veiligheid, terwijl je energie en geld bespaart. Sensoren zoals bewegings- of aanwezigheidsdetectoren schakelen de verlichting en de temperatuur- en ventilatiesystemen in, zodra de ruimte in gebruik is. Daglichtsensoren vragen om precies zoveel kunstlicht als voor het bereiken van de vereiste lichtsterkte op de werkplek vereist is.

 

Bezoek Crestron website

“The main differentiator of Crestron RL versus current competitors is the ability to extend the product use outside of the LRS unit and integrate it with other new or existing infrastructure.”

– Michael Przytula, Managing Director, Global Communications and Collaboration Practice, Dell