launchport-logo

De iPad is hard op weg de meest gebruikte bedieningsinterface te worden voor woning automatisering systemen. Om een goede reden: iPad Apps bieden een voortreffelijke, uitgebreide en intuïtieve user interface. Maar een iPad heeft ook nadelen, met name het opstarten van de iPad,de applicatie en het opnieuw verbinden met het controlsystem duren altijd te lang. Vooral als het volume van de speakers op 100 staat….Fysieke knoppen zitten normaal in een schakelunit in de muur en doorgaans niet in de buurt van de gebruiker. Is het geen goed idee om fysieke, onafhankelijk van de iPad functionerende knoppen aan diezelfde iPad te koppelen ? Launchport heeft dé oplossing:

De iPad met Sleeve buttons !

Hoe werkt het ?
De LaunchPort Sleeve Buttons oplossing is voorzien van de bewezen Lutron Clear Connect® wireless technologie. Deze betrouwbare radiotechnologie communiceert (onafhankelijk van de iPad) met Lutron® RadioRA® 2, HomeWorks® QS of Caséta™ router/bridge. Na het aankoppelen met het Lutron® netwerk kan een Lutron systeem en/of een aangekoppeld controlsystem als Creston, RTI, Savant of Control4 bediend worden.

Een compleet systeem bestaat uit een laadstation (tafelmodel of aan de muur), een sleeve voor de iPad en een Sleeve Buttons add on.

Sleeves zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit, voor alle iPads behalve de iPad 1.  Er worden 35 extra losse knopjes meegeleverd met de meest voorkomende symbolen voor domotica. Vooralsnog is de Sleeve Buttons alleen in zwart op voorraad bij de leverancier.