Kaleidescape introduceert: Alto.

Kaleidescape, de gerenommeerde producent van hoogwaardige media serversystemen heeft de nieuwste telg van de Cinema serie aangekondigd: De “Alto”.

Anders dan alle andere systemen binnen de Cinema en Premiere lijn, kunnen met Alto geen disks meer worden geïmporteerd. Wél kunnen Blu Rays en DVD’s gewoon worden afgespeeld in de geweldige kwaliteit én met gebruikmaking van de unieke gebruikersinterface die u gewend bent van de Kaleidescape producten. U krijgt meteen nadat u een film in de player heeft gestopt alle informatie over de film inclusief de cover-art. U kunt direct met de hoofdfilm beginnen, zonder die vervelende waarschuwingen en aankondigingen van nieuwe releases. Veel films en concerten zijn voorzien van een selectie van favoriete scene’s en songs zodat u meteen een snelle keuze kunt maken.

Met Alto kunt u deze disks ook catalogiseren, waarmee u de inhoud van uw filmcollectie overzichtelijk op het scherm gepresenteerd krijgt. Met Alto krijgt u ook toegang tot de Kaleidescape Movie Store waar meer dan 10.000 films ter beschikking zijn voor download* waarvan het grootste deel in Blu Ray kwaliteit. Ook nieuw is, dat u met de Alto de mogelijkheid heeft om maximaal 4 players in een netwerk aan elkaar te koppelen zodat, de dan automatisch gedeelde content, op alle players te bekijken is.

Kaleidescape-Alto-and-Store

* De Kaleidescape store is beschikbaar in US, Canada en Groot Brittannië. Bel uw dealer voor meer informatie over de beschikbaarheid van de Kaleidescape store in Benelux.