Crestron Fusion® 10 brengt enterprise building management naar een hoger niveau

Het wordt veel makkelijker voor IT, AV, en facility managers om werkruimten en gebouwen te optimaliseren. Crestron Fusion 10 enterprise building management software zorgt voor een verbeterde totale end-to-end ervaring, van een snellere setup en configuratie tot eenvoudiger beheer en controle.We leren uit het Verleden Crestron Fusion 10 levert statistieken die het ruimtelijk gebruik en energieverbruik weergeven, inclusief het piek energie verbruik in de ruimte / kamer zodat het gemakkelijker wordt het energieverbruik te analyseren. Crestron Fusion 10 kan ook historische rapporten verzamelen voor vergaderingen die opgezet waren voor Fusion 10 geinstalleerd was. Indien vergaderzalen geselecteerd werden met behulp van Microsoft Exchange en Google Calendar ™, kan de nieuwe Backfill functionaliteit data weergeven zoals kamer gebruik, de top organisators, en de duur van de vergadering. Dit alles kan dan opgenomen worden in een rapport. U kunt deze gegevens onmiddellijk gebruiken om beslissingen te nemen over nieuwe faciliteiten of de herdesign van bestaande ontmoetingsruimten om aan de behoeften en gebruikspatronen van de gebruikers te voldoen. Een kijk op de wereld Crestron Fusion 10 jaar levert een geïntegreerd platform om echte smart buildings te creëren en zodoende energie te besparen en de productiviteit van de werknemers te verhogen. Vanuit een gecentraliseerd dashboard, verzamelt en vereenvoudigt Crestron Fusion 10 de manier waarop organisaties de controle, monitoring en het beheer van  building technologie, building en AV management orchestreren en het energieverbruik beheersen.

“Crestron Fusion 10 geeft u de analytics rapporten die u nodig heeft om een waardevol inzicht te krijgen in hoe vergaderzalen, faciliteiten en AV-apparatuur gebruikt worden en hoe energie geconsumeerd wordt. Deze rapporten maken het mogelijk om betere kostbesparende investeringen te plannen in het gebouw dankzij geïntegreerde technologieën die ervoor zorgen dat werknemers nog productiever kunnen zijn en bedrijven meer rendabel. – Glen Marianko, Technology Manager, Enterprise Solutions bij Crestron

Analytics “your way” Beeld je in dat je de capabiliteit hebt om elke kamer in uw gebouw te bekijken en om het even welke informatie op de slaan. Dat is de kracht van Crestron Fusion 10. We hebben de nieuwe report-interface ontworpen zodat rapporten kunnen toegevoegd worden op om het even welk ogenblik. Wij kunnen rapporten op maat maken  die om het even welke zakelijke beslissingen steunen die je nodig hebt met behulp van de gegevens die Crestron Fusion 10 verzamelt.Huidige Crestron Fusion klanten kunnen zelfs verzoeken indienen om aangepaste rapporten te maken die voldoen aan de behoeften van hun bedrijf op crestron.com/fusionreports.Energiebesparing maximaliseren De nieuwste versie van Fusion EM®, het energiemanagement onderdeel van Crestron Fusion 10 omvat een verbeterde agendafunctie interface dat facility managers ertoe in staat stelt om vooraf hun building system operations in te stellen voor weekends, feestdagen en speciale evenementen. Met de verbeterde tijdsklok  kunnen ze de kalender van het gebouw apart beheren los van de normal heersende regels in het gebouw. Verkrijgbaar in zes nieuwe talen (Deens, Hebreeuws, Koreaans, Noors, Portugees en Zweeds), verzamelt Fusion EM alle environmental systems op een enkele platform en biedt het waardevolle analytics en rapporten van real-time en historisch energieverbruik, wat de facility managers ertoe in staat stelt geïnformeerde en slimme energiebesparende beslissingen te nemen. Meer informatie Leer meer over hoe de grote verbeteringen aan Crestron Fusion 10  building management een hoger niveau brengen.