AVA participeert samen met Trinnov op de nieuwe editie van de leukste Audio Show van Nederland. Ruim 50 topmerken in 30 luisterruimtes.
Op 5&6 november is het weer zover, Audio Show iEar’ in het Willem II stadion Tilburg.

Wij zullen opnieuw een hometheater inrichten met de laatste 4K UHD beeldtechnologie van Kaleidescape, Stewart Filmscreen, Sony, Sonance en Trinnov. Ook D-Box is opnieuw van de partij.

Audio Show iEar’ 2016
Zaterdag 5 & zondag 6 november 2016
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Koning Willem II stadion Tilburg
Ruim 50 fabrikanten in 30 luisterruimtes
Diverse productintroducties & speciale gasten
Entrée gratis
Gratis ruime parkeergelegenheid
Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion
www.audioshowiear.nl

Na het overweldigende succes en de vele positieve reacties die er zijn ontvangen op de Audio Show iEar’ 2015 komt de leukste audio show van vorig jaar terug!

Deze show biedt de mogelijkheid voor veel en uitgebreide demonstraties van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een mix van toegankelijke en betaalbare audio apparatuur tot en met de exclusieve topproducten.
Als locatie is gekozen voor het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Een locatie die de mogelijkheid biedt tot expansie van het succes van de voorgaande show. Het Koning Willen II stadion is makkelijk te bereiken vanaf de naast gelegen snelweg A58 met zeer ruime parkeergelegenheid direct voor de deur. Een fantastische locatie voor een nadere kennismaking met al het moois wat er op audio gebied verkrijgbaar is.

Natuurlijk zorgt iEar’ zoals elk jaar voor de nodige primeurs en speciale gasten en een grote schare aan deelnemende Audio importeurs en fabrikanten. Allen met interessante producten, demonstraties en workshops.

Alvast heel veel luisterplezier, wij zien u graag op de show.

www.audioshowiear.nl