AVA zal deelnemen aan de iEar audioshow op landgoed de Rosep in Oisterwijk.

Informatie van de speciale showwebsite:

Voortbordurend op de succesvolle en druk bezochte A/V 6-daagse zoals iEar’ | Ultimate sound and vision die in de afgelopen jaren steeds in het najaar organiseerde is er voor het najaar van 2015 gekozen om deze Audio Show op een externe locatie te organiseren. Dit geeft de mogelijkheid voor nog meer en uitgebreidere demonstraties van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een mix van toegankelijke en betaalbare audio apparatuur tot en met de exclusieve topproducten.

Als locatie is gekozen voor Landgoed De Rosep in Oisterwijk. Oisterwijk is prachtig landelijk gelegen onder de rook van Tilburg, de thuisbasis van iEar’ | Ultimate sound and vision. Midden in de Oisterwijkse bossen en vennen gelegen en toch uitstekend bereikbaar met voldoende gratis parkeergelegenheid. Een fantastische locatie voor een nadere kennismaking met al het moois wat er op audio gebied verkrijgbaar is.

Natuurlijk zorgt iEar’ zoals elk jaar voor de nodige primeurs en speciale gasten en een grote schare aan deelnemende Audio importeurs en fabrikanten. Allen met interessante producten, demonstraties en workshops.